Uitvaartbegeleider met oog voor detail

Dag, ik ben Rob van der Zande, eigenaar van Rustique uitvaartbegeleiding. Fijn dat je hier bent, al is het waarschijnlijk niet van harte. Dat besef ik me terdege. Afscheid nemen van een geliefde is iets waar je liever niet over nadenkt. Tot het onvermijdelijke gebeurt. Dan moet je ineens.

Zelf overkwam het mij 10 jaar geleden, toen mijn vader overleed. Het was in deze kwetsbare periode dat ik persoonlijk ondervond wat een goede uitvaartbegeleider kan betekenen voor iemand. Ik vond dat zo bijzonder en zo mooi.

In de jaren daarna begon steeds meer het idee te rijpen om zelf uitvaartbegeleider te worden. Aangemoedigd door mijn vrouw Sandra besloot ik in 2019 de stap te zetten. Ik verliet mijn bedrijf, volgde de opleiding tot uitvaartbegeleider, doorliep diverse stages en richtte Rustique uitvaartbegeleiding op.


 
 

Wat mag je verwachten van mij?

Rust, betrokkenheid en creativiteit. Ik bied jou en je familie rust in een roerige tijd, zodat je op een mooie, liefdevolle en passende manier afscheid kunt nemen van je dierbare. Vandaar ook de naam Rustique uitvaartbegeleiding.

Ik wil dat jullie met een goed en dankbaar gevoel kunnen terugkijken op het afscheid. Omdat het klopte. Omdat het recht deed aan jullie dierbare. Omdat jullie samen het leven hebben gevierd van een bijzonder iemand.

Dat vind ik belangrijk. Ik zie het als mijn missie om jou en je familie zo te begeleiden dat jullie kunnen terugkijken op een mooi en passend afscheid. Dat is belangrijk om het rouwproces goed in te gaan, hoe moeilijk dat ook is.

Daarom heb ik aandacht voor de kleinste details. Want die maken het speciaal. Die zorgen dat het klopt, voor iedereen


Bel voor een vrijblijvende kennismaking: 06 51 88 77 20