Wat anderen zeggen over Rustique Uitvaartbegeleiding!

Frans van Rossum

Gun jezelf Rustique!
Als een naaste overlijdt komt er veel op je af, en ben je zelf onvoldoende in staat om alles te regelen. Dan is het heel fijn om iemand te hebben die heel goed luistert naar je wensen, veel ruimte geeft aan je persoonlijke inbreng, alles voor je regelt en niet vergeet te vragen of het goed gaat met je. Vanaf het eerste contact tot en met het afsluitend gesprek voel je dat je hier te maken hebt met iemand die met zijn vak bezig is, 100% kwaliteit het minimum vindt, en oprechte belangstelling heeft voor de mens en de manier waarop je afscheid neemt van een overledene.
De werkwijze van Rob haalt de scherpe kantjes van een overlijden en steunt de nabestaanden bij het rouwproces.

Fanny Feij

Wat zijn wij dankbaar dat Rob de uitvaart van mijn vader heeft verzorgd. Rob heeft ons veel steun gegeven en niks was hem te veel. Hij denkt mee en denkt aan de kleine dingen, oog voor detail.
Ook de kinderen werden heel goed ondersteunt en begeleid de dagen er voor en de dag van de crematie. Rob is een warm persoon en dit vind je overal in terug. Hij zorgt voor de rust en bied vertrouwen.
Mede door Rob heeft mijn vader de uitvaart gekregen die hij verdiende, mooie en waardig. Ben hier heel dankbaar voor en weet Rob zeker weer te vinden als er weer een overlijden is.

Petra

Rob, dank je wel voor de rust die jij gegeven hebt Ik wens dat het nog heel lang duurt, maar als het nodig is, bel ik jou.

Alwin

Bedankt Rob šŸ™šŸ¼

Marcel Overwater

Meer dan een dienstverlener, met zorg, geduld, betrokkenheid en oog voor detail heeft Rob ons bijgestaan met de uitvaart van onze moeder.

Marcha

Lieve Rob, Ik heb aan jou een hele grote steun gehad tijdens het overlijden van mijn oma. Hoe je mij erbij betrok, tot aan het zelfvertrouwen wat je me gaf om toch een verhaal voor te lezen voor oma! Wat was je fijn voor ons, dag en nacht stond je voor ons klaar.
Veel liefs Marcha

Andre van Klaveren

Als euthanasie op je familiepad gaat komen, heb je tijd om een deskundige Ć©n prettige uitvaartverzorger uit te zoeken. We hadden tijd om wensen en prijzen te vergelijken. En wat zijn we blij dat we bij Rob van Rustique Uitvaartbegeleiding zijn uitgekomen.
Op een rustige, sturende manier organiseert hij alle zaken die bij een overlijden horen. Je wordt totaal ontzorgd in een hectische periode. Onze wensen waren de leidraad voor zijn handelen.

Je hoopt dat je na de uitvaart terug kunt kijken op een periode, die lastig was, maar op de meest respectvolle en mooie manier werd afgesloten. En dat kunnen wij, dankzij deze deskundige begeleiding, zeker!

Andre van Klaveren

Mirjam

Toen onze moeder overleed, zochten we een uitvaartbegeleider, de website van Rustique uitvaartbegeleiding sprong daar meteen uit.
Het straalde rust en vertrouwen uit.En wat zijn wij blij dat Rob bij ons kwam,
Inderdaad, de rust, het vertrouwen, de perfectie tot in detail.... het menselijke, en het er zijn voor iedereen was zo fijn! Rob denkt overal aan en regelt het.Hij overziet, geeft raad en is stipt.Wij hadden niemand anders willen hebben tijdens de begeleiding voor, tijdens en na de uitvaart. Want ook daarna rond hij het af met een persoonlijk gesprek. En wat is dat fijn! Je bent geen nummer of een dossier. Lieve Rob, dankjewel voor alles!
Jij bent echt veel voor ons gaan betekenen.

Mirjam.

Gerrit Meijers

Rob, Dank je wel voor de ontzettend fijne, zorgzame en ontspannen manier waarop jij ons hebt bijgestaan in de moeilijke week na het overlijden van onze moeder. Wij zijn blij dat wij de uitvaart door jou hebben laten verzorgen. Of het nou vroeg in de ochtend of laat in de avond was, jij was er voor ons. Ook de nazorg die jij geeft, zo persoonlijk. Nogmaals dank!!

Gerda en Marcel

Rob is een topper. Zeer betrokken en heel professioneel.

Dankjewel voor alle goede zorgen Rob!

Agnes Oldenburg – Herpers

Rob heeft mij, de kinderen en de kleinkinderen geholpen om de tijd rond de uitvaart van mijn man tot een dierbare en onvergetelijke periode te maken.

Hoe hij dat deed?
Hij was er.
Hij wist wanneer hij nodig was en dan kwam hij. Hij keek en zag wat er gaande was. Hij luisterde en hoorde wat er speelde. Hij adviseerde en stuurde bij waar dat wenselijk was. Hij bracht rust wanneer wij dreigden onszelf of elkaar uit het oog te verliezen. En dat alles zonder dat iemand zich ook maar een moment onvrij gevoeld heeft.
Het was zoals een van de kinderen opmerkte: je zou hem wel als broer er bij willen hebben.

Maatwerk, liefdevolle aandacht, rust in een hectische tijd, het is gemakkelijk gezegd.
Maar jij, Rob, jij hebt het voor ons waargemaakt.
Dankjewel.

Monique Piet

Dank je wel Rob voor je persoonlijke begeleiding afgelopen week en tijdens het mooie afscheid van mama.

Je voelde zo goed aan wat bij haar en ons past. Eenvoudig, warm en liefdevol, fleurig, niet te formeel, met een traan maar ook een lach. Volgens haar levensmotto; Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen.

Kleine dingen die we vertelt hebben bij onze kennismaking vonden we terug in de organisatie. Zonder dat wij daar verder nog aan hadden gedacht. Kon iets niet, dan had jij al nagedacht over hoe dan wel, precies zoals mama in het leven stond. Het praktische schakelen als het kon en overleg als het nodig was, zo'n fijne manier van samenwerken in deze voor ons zo'n emotionele periode. Vooral de rust en empathie die je daarbij altijd uitstraalde was heel prettig.

We zijn je heel dankbaar hiervoor.

Michiel Oldenburg

Rob was geweldig. In een moeilijke situatie was hij empatisch en ook duidelijk. Hij stuurde ons met geduld door het process naar belangrijke beslissingen. We moesten immers in korte tijd veel regelen: welke kist, hoe moest de uitnodiging eruit zien, wie deed wat en reserveren van het uitvaartcentrum. Rob kwam elke dag checken en heeft ons uitstekend begeleid. Heel veel dank daarvoor.

Anneke

Rob, wat zijn wij blij dat we bij jou als uitvaartbegeleider terecht zijn gekomen!Wat heb jij ons goed geholpen om het afscheid van onze broer, zwager en oom mooi en persoonlijk te maken!Je kan heel goed luisteren, geeft op zijn tijd goede adviezen maar persoonlijke wensen van ons stonden bij jou hoog in het vaandel!Samen met jou hebben we er een mooi en liefdevol afscheid van kunnen maken.Namens de hele familie heel veel dank!

Jolanda van der Horst

Beste Rob,Ik ben je dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen in deze moeilijke en verdrietige periode.Je luisterde en nam waar en hebt op een integere manier aandacht gehad voor de situatie.Met jouw zorgvuldigheid, rust en empathie heb je de uitvaart voor mijn, onze, mams op een waardige manier verzorgd. Dank je.

Monique Volkers – van der Horst

Rob,Wat heb jij de sobere uitvaart van onze moeder ontzettend netjes, eerbiedig en voor mij zorgvuldig geregeld. Jij hebt tussen de regels door geluisterd en daar op geanticipeerd.Ik ben je erg dankbaar.

Henk Johan Kwakkel

Wat een topper is Rob. Heel meelevend en invoelend naar ons toe. Zakelijk naar de dienstverleners, zodat wij volledig zijn ontzorgd en ons konden richten op het afscheid en het rouwproces. Het was erg fijn dat je er was en dat je de begrafenis hebt begeleid.

Familie ten Kortenaar

Rob van der Zande begeleide de uitvaart per fiets van onze vader.
Dit heeft hij professioneel en goed afgestemd met de familie.
Luisterde goed naar onze wensen, en dacht mee naar de mogelijkheden.
Wij zijn zeer tevreden en kijken terug op een mooie uitvaart

Nicolay

Dankzij Rob hebben mijn vrouw en ik een waardig afscheid kunnen realiseren voor mijn vrouw. Rob is een mensen mens en heeft ons meer dan waardig begeleid. Hij dacht mee met de wensen van mijn vrouw en onze kinderen stonden centraal.

De dag had niet beter kunnen verlopen dankzij Rob, het was een fijne en gezellige dag geworden, precies zoals mijn vrouw dit graag had gewild.

Mijn dank en ook die van mijn vrouw is groot voor zo een bijzondere en menselijke begeleiding.

Georgette

Zonder Rob was de uitvaart van mijn vader nooit zo mooi en goed verlopen. Hij ondersteunde ons in het hele proces in deze moeilijke tijd. Het is een warm persoon die de situatie perfect aanvoelt en alles tot in de puntjes regelt in overleg met de wensen. Kortom het is echt zijn roeping en een echte aanrader.

Tanja en Wendy

Dit is een echte aanrader! Vanaf het eerste contact tot en met nazorg na de uitvaart, was alles tot in de puntjes verzorgd!
Rob geeft advies, zoekt dingen uit, neemt de tijd, luistert goed, is zeer attent, reageert snel en doet alles om eigen wensen mogelijk te maken en dat alles op een hele prettige en vriendelijke manier.
Rob heeft ons werkelijk uitstekend begeleidt! Dit is wat je nodig hebt in een zo moeilijke en verdrietige tijd.
We hebben op een fijne en persoonlijke manier afscheid van onze moeder kunnen nemen. Dankjewel Rob.

Brenda

Na een onverwachts overlijden van onze vader zochten we iemand die ons kon helpen met alle moeilijke beslissingen. Rob heeft deze taak op zich genomen en deze met veel passie en liefdevol voor de nabestaanden volbracht. Meedenken, altijd bereikbaar, alle antwoorden klaar hebben, maar ook helemaal zelf onze weg laten vinden in de meest verdrietige gebeurtenis die wij met elkaar hadden. Tijd hebben voor onze vragen en toch snel kunnen handelen als het nodig is. Wij hebben prachtige dagen samen mogen beleven. Onze dank is groot hiervoor. Zijn kennis, kunde en liefde voor het vak hebben ons hele mooie herinneringen gegeven aan de verdrietige tijd. Hij is er maar toch ook niet.

fam.Aardema

Een heel groot compliment voor Rob!
Wij zochten rust, bekwaamheid, ontzorging, respect, vriendelijkheid, iemand die luistert naar je wensen en verhaal, zorgzaamheid voor je overleden dierbare, dat je zorgen worden gedeeld en dat er de tijd wordt genomen, een goede prijs voor de uitvaart, Rob heeft het allemaal!!!Nogmaals dank je wel voor alles Rob je bent geweldig!!!

Anoniem

Tijdens lockdown afscheid genomen van onze Moeder. Totaal goede begeleiding! Rob was er niet maar ook juist weer wel. Het is een mooi en intiem afscheid geworden. Zeer relaxed, informeel en heel waardevol. Het is de kunst om alles in goede banen te leiden op een manier dat de familie op zo'n intens moment volledig organisatorisch ontzorgd is. Rob is daarin zeer goed geslaagd.

Dita Hagen

Vanaf het begin tot eind een goede persoonlijke begeleiding, oog voor detail, goede inbreng van ideeƫn en uitvoer van de wensen. Rob straalde rust uit en nam de tijd voor mijn 89 jaar oude moeder.
Hij heeft de uitvaart van mijn vader bijzonder gemaakt.
Dank je wel, Rob!

Berry Put

De uitvaart van onze moeder werd door Rob van der Zande op een rustige, warme en respectvolle manier begeleid. Rob luisterde goed naar onze wensen en had oog voor detail. Ik zou zeggen een goede / top uitvaartverzorger , die ik zeker kan aanbevelen.

Ruud Elzer

Rob heeft het afscheid van mijn vrouw op een warme en liefdevolle manier verzorgt.
Hij had oog voor de details en creƫerde rust in een voor ons hectische tijd. Daardoor hebben wij weloverwogen de diverse keuzes kunnen maken. Als professional heeft hij ons zeer goede adviezen gegeven. Samen met hem hebben wij er een heel mooi afscheid van gemaakt.
Ik kan Rob van Rustique uitvaartbegeleiding dan ook van harte aanbevelen.

Inge Elzer

Persoonlijke begeleiding op maat met veel ruimte voor details. Fantastische dienstverlening met een personal touch!
Met vriendelijke groet,

Mara Gooijer

Liefdevol en met rust en aandacht heeft Rob het afscheid van mijn moeder verzorgt.Vanuit zijn professionele kennis hield hij het overzicht en samen hebben we er een mooie dag van gemaakt. Heel waardevol om zo goed begeleid te worden, dankjewel Rob!

Eric van Maanen

Rob heeft de uitvaart van mijn tante op een rustige, professionele en innemende manier opgenomen, begeleid en uitgevoerd. Tijdens de voorbereidende gesprekken bleef hij, waar nodig, op de achtergrond, maar luisterde goed mee en gaf op de juiste momenten zijn adviezen, waarbij zijn inlevingsvermogen tot uiting kwam.
Contact met Rob tijdens de hectische dagen was altijd mogelijk, hij was altijd bereikbaar voor ons!
Ik beveel hem van harte aan!

Ha Futak

Met zijn persoonlijke aanpak heeft Rob van Rustique Uitvaartbegeleiding ons in deze moeilijke tijd op een zeer integere manier begeleid om de uitvaart van onze (schoon)vader tot een heel fijne, dierbare periode te maken, die het verlies niet vervangt maar de verwerking wel ondersteunt.