Wat anderen zeggen over Rustique Uitvaartbegeleiding!

Anoniem

15 apr 2022

Tijdens lockdown afscheid genomen van onze Moeder. Totaal goede begeleiding! Rob was er niet maar ook juist weer wel. Het is een mooi en intiem afscheid geworden. Zeer relaxed, informeel en heel waardevol. Het is de kunst om alles in goede banen te leiden op een manier dat de familie op zo'n intens moment volledig organisatorisch ontzorgd is. Rob is daarin zeer goed geslaagd.

Dita Hagen

8 apr 2022

Vanaf het begin tot eind een goede persoonlijke begeleiding, oog voor detail, goede inbreng van ideeën en uitvoer van de wensen. Rob straalde rust uit en nam de tijd voor mijn 89 jaar oude moeder.
Hij heeft de uitvaart van mijn vader bijzonder gemaakt.
Dank je wel, Rob!

Berry Put

22 jan 2022

De uitvaart van onze moeder werd door Rob van der Zande op een rustige, warme en respectvolle manier begeleid. Rob luisterde goed naar onze wensen en had oog voor detail. Ik zou zeggen een goede / top uitvaartverzorger , die ik zeker kan aanbevelen.

Ruud Elzer

7 dec 2021

Rob heeft het afscheid van mijn vrouw op een warme en liefdevolle manier verzorgt.
Hij had oog voor de details en creëerde rust in een voor ons hectische tijd. Daardoor hebben wij weloverwogen de diverse keuzes kunnen maken. Als professional heeft hij ons zeer goede adviezen gegeven. Samen met hem hebben wij er een heel mooi afscheid van gemaakt.
Ik kan Rob van Rustique uitvaartbegeleiding dan ook van harte aanbevelen.

Inge Elzer

13 okt 2021

Persoonlijke begeleiding op maat met veel ruimte voor details. Fantastische dienstverlening met een personal touch!
Met vriendelijke groet,

Mara Gooijer

7 aug 2021

Liefdevol en met rust en aandacht heeft Rob het afscheid van mijn moeder verzorgt.Vanuit zijn professionele kennis hield hij het overzicht en samen hebben we er een mooie dag van gemaakt. Heel waardevol om zo goed begeleid te worden, dankjewel Rob!

Eric van Maanen

7 aug 2021

Rob heeft de uitvaart van mijn tante op een rustige, professionele en innemende manier opgenomen, begeleid en uitgevoerd. Tijdens de voorbereidende gesprekken bleef hij, waar nodig, op de achtergrond, maar luisterde goed mee en gaf op de juiste momenten zijn adviezen, waarbij zijn inlevingsvermogen tot uiting kwam.
Contact met Rob tijdens de hectische dagen was altijd mogelijk, hij was altijd bereikbaar voor ons!
Ik beveel hem van harte aan!

Ha Futak

7 jun 2021

Met zijn persoonlijke aanpak heeft Rob van Rustique Uitvaartbegeleiding ons in deze moeilijke tijd op een zeer integere manier begeleid om de uitvaart van onze (schoon)vader tot een heel fijne, dierbare periode te maken, die het verlies niet vervangt maar de verwerking wel ondersteunt.